Начало Направи си сам Коледни подаръци ще има, за всички от сърце

Коледни подаръци ще има, за всички от сърце

by mamalesson
0 коментара

Тази година е малко по-различна, от всяка друга до сега. Въпреки това в никакъв случай не трябва да се лишаваме от един основен елемент за Коледа – подаръците. Ще ви дам няколко идеи, за които дори не трябва да прекрачвате прага на дома, за да ги купите и подарите. На подаръци се радват и малки и големи, затова предложенията ми са подходящи за всички.

1. Козметика

Тук мога да кажа само едно – Дермакс. И друг път съм ви разказвала за него, но колкото повече го ползвам, толкова повече го обиквам. Малко е да нарека този крем уникален, безценен, незаменим и смело мога да кажа че е чудо. Чудо, което създателите му от Смолян са сътворили. Да, този крем е български и е 100 % натурален. Когато за пръв път го държах в ръцете си, не осъзнавах че това ще промени живота ми. Имах акне, което ме тормозеше от години. Скоро след употребата на крема, то се заличи. Започнах да ползвам продукта и по другите му предназначения – мажех раничките на детето, мъжа ми пък си мажеше ръцете, защото кожата му беше загрубяла. След като виждах резултатите напълно се доверих на Дермакс и вече го препоръчвам на малки и големи, на мъже и жени.

Между другото открих няколко приложения, които дори не са описани от създателите на крема. Не знам дали те са наясно с тях, но аз ще ви ги разкажа следващия път. Сега ще спомена само едно от тях – Дермакс работи при запушен нос. Може би заради природните аромати, но малко след като сложа от чудото над устната си вече чувствам облекчение.

Този месец крем Дермакс идва при вас с безплатна доставка и специална опаковка. Готов е да се постави под елхата във всеки един дом.

2. Бързи книги

Това е приложение, което открих съвсем скоро. Казва се Бързи книги, защото съдържа резюмета на книги. Веднага ме завладя, защото мога да го ползвам навсякъде и по всяко време. Особено, когато съм на разходка с детето. Слагам слушалките и до 20 минути вече съм “прочела” някоя книга. Освен това, мога да слушам резюметата и докато правя нещо друго на телефона си, защото приложението се минимизира и е съвместимо с използването на всичко друго. Книгите са добре подредени в категории и лесно може да откриеш, това което търсиш. Ако пък не успея да прочета, каквото съм започнала, приложението ми показва и книгата тръгва от там, докъдето съм стигнала последния път. Когато много те грабне някоя книга и не се задоволиш само с резюмето с един клик може да я закупиш.

В момента може да се възползвате от приложението само за 2,99 лв. на месец и 29,99 лв. за цяла година. Абонаментът ще остане на тази цена до Нова Година.

Бързи книги може да свалите от тук за iPhone и от тук за Android.

3. Онлайн курсове

Всичко, което се случи последната година ни убеди, че не трябва да спираме да се развиваме. Точно затова прекрасен подарък за вас и близките ви е знание. А как може да си го подарите? Ами с платформата Online Training Academy, която съдържа над 200 курса за бизнес, социални и дигитални умения. Това е инвестиция в бъдещето, а новите знания може да се придобият навсякъде и по всяко време. В момента дори има страхотни намаления на абонаментите, така че не пропускайте тази възможност.

4. Ръчно изработени и персонализирани подаръци

В Парченце красота – Piece of Beauty ще откриете по нещо за всеки. Освен коледни предложения, там има и подаръци за поводи – сватбени, за кръщене, рождени и именни дни, дипломиране и още и още. Разнообразието е безкрайно и въпреки това, с нищо не е направено компромис. Красотата е във всеки детайл, а любовта вложена при изработването допълнително украсява изделието.

5. Дрехи

Всеки има нужда от дрехи, а за мъниците да не говорим. Те толкова бързо растат, че сменят размера на дрешките през няколко месеца. Наскоро открих тази страничка във фейсбук. Там ще намерите много сладки неща на достъпни цени.

Какъвто и подарък да изберете ви пожелавам една страхотна Коледа. Нека Новата година да ни дари с много здраве, късмет и любов. Не забравяйте да си подарите и най-хубавото – време прекарано със семейството.

Весели празници!

Прочети още

Коментирай

MamaLesson