Начало Топ 10 Топ 10 – Ноември 2021

Топ 10 – Ноември 2021

by mamalesson
0 коментара

Споделям 10 неща, които ме вдъховяваха и бяха част от ежедевието ми този месец.

Инстаграм профил

Детските градини – В този профил намирам важни новини за яслите и образователната система. Откривам и много полезна информация за отглеждането на деца, както и мотивиращи мисли за мама. Последвай Детските градини, за да научаваш всички важни новини за децата.

Justmamalife – още един инстаграм профил пълен с готина информация. Вики ни споделя истории от ежедневието си и ни показва забавната страна на майчинството. Разказва за живота с дете и куче, представя интересни игри и ни учи как да пазаруваме безопасно онлайн.

Ради Бичева – в нейния инстаграм профил освен вкусни рецепти ще намериш и полезна информация от ботаниката, поднесена по забавен начин.

Блог

Майките споделят е място, създадено от мама за мама. Зад блога стоят две страхотни майки, педагози, които споделят с нас игри, рецепти и всякакви съвети, които да ни улеснят в отглеждането на дете.

Услуга

Super hosting – Супер услуга! Има защо да се хвалят с тяхното Супер обслужване. През изминалия месец ми се наложи многократно да разговарям с техни консултанти и винаги намираха бързо и адекватно решение на проблемите ми.

Ютуб канал

HR Value – Скоро попаднах на този канал, видеата са кратки и полезни. Как да се подготвиш за интервю?, Как да си поискаш по-висока заплата?, Как да водиш ефективни екипни срещи? – са все въпроси, на които ще намериш отговор в този канал.

Продукт

Bierbox предлагат нови за българският пазар светли, вайс и крафт бири, идващи от сърцето на Бавария. Аз съм голям фен на бирата и реших да тествам ProBIER Box – кашонче с 8 различни бири и чаша. Останах супер впечатлена и горещо препоръчвам за подарък или за теб, ако обичаш бира.

Коледно настроение

Digital_invitations_for_you успя да донесе коледно настроение вкъщи. София получи отговор на писмото, което написахме заедно до Дядо Коледа. Супер горда е със себе си и това, че е в списъка с добри деца. Digital_invitations_for_you изработва и други готини неща. Задължително последвай профила й, защото подготвя изненади за месец декември.

Приложение

Приложението за позитивно родителство OMMM – приложение, разработено от Цвети Христанова, майка на две момчета и сертифициран специалист по Позитивно родителство. В приложението ще откриеш много добри практики и съвети за справяне с проблеми като тръшкане, отхвърляне на родител, прословутото “НЕ” и още куп неща, с които се сблъскваме в родителството.

Unicorn baby App – приложение за детски сън. В него ще откриеш съвети за самостоятелно заспиване, режим, рутина и всичко, свързано с детския сън. Разработено е от две дами, консултанти по детски сън. Аз лично като родител на дете с проблемен сън се радвам, че има такова приложение. Ако и твоето дете има проблеми – свали приложението или потърси консултант. Не отлагай, защото проблемите могат единствено да се задълбочават.

Прочети още

Коментирай

MamaLesson