Начало Топ 10 Топ 10 – Октомври 2021

Топ 10 – Октомври 2021

by mamalesson
0 коментара

1. Блог

Вече ви споделих колко харесвам инстаграм профила на Радостна мама, а днес ще ви разкажа за блога й. На страниците на mama.radostna.com ще откриеш полезни списъци, занимания за деца, както и много готини идеи за майки. Посети блога й и със сигурност ще намериш поне един повод да се усмихнеш.

Радостна мама участва в конкурса сайт на годината, подкрепи я тук с един глас.

2. Инстаграм профил

Професия мама е в списъка с любимите ми инстаграмъри. Споделя рецепти и сладки моменти от ежедневието с две деца – момиче и момче с малка разлика. Тя има и блог, пълен с вкусни рецепти подходящи за всяка възраст.

3. Детска книга

София е влюбена в книжките. Тези с капачетата много й харесват и в момента си събира цялата поредица. За сега има само 4 от 30-те книжки, но с това темпо бързо ще се сдобие с всичките. Онзи ден й купих книжката за Гората, за която ми вадеше душата цяла седмица. Няколко минути след като и я дадох, вече беше набелязала следващата – Излет в планината.

4. Детски продукти

Този месец на изложението Вселена Здраве попаднах на щанда на Табула раса. Останах много впечатлена от занимателните продукти и текстилните изделия. Някой от нещата са подходящи за тандемна игра между бебе и по-голямо дете.

5. Събитие за мен

Този месец станах на 31 години. Въпреки това все още се бъркам, че съм на 28. Някак си времето е спряло и от 28 нагоре трупам само опит, а възрастта ми не се покачва.

6. Събитие за Ивайла

Покрай Ивайла се случиха няколко вълнуващи неща – започна захранването и й излезна първото зъбче. Второто също е на път и го очаквам съвсем скоро. А за захранването тепърва ще споделям – следи инстаграм профила ми.

7. Конференция

Точно на моя рожден ден Радостина Христова (Радостна мама) и Елена Мелемова (Дермакс) участваха в събитие на eCommerce Academy. Цялата конференция беше интересна, а тяхното участие разкраси сцената и беше супер полезно.

8. Книга

Сега ще ви призная, че последните няколко месеца не съм се докосвала до истинска книга, освен детските. Нямам никакво време да хвана книга и да чета за съжаление. Но пък за сметка на това успявам да чета доста неща на телефона, както и да слушам. Докато разхождам Ивайла също успявам да слушам книги в приложението Бързи книги. Слушам на скорост 1,5 и така успявам да чуя поне по няколко на разходка. Ако някоя евентуално ми допадне я намирам на хартиен носител и ги трупам за четене, когато ще имам повече свободно време.

9. Дентален център

Този месец съм обиколила докторски и зъболекарски кабинети, колкото в последните две години не бях. Попаднах на много готина клиника за зъби, но няма да споменавам името, защото разбрах от компетентно лице, че специалистите не са окей. Така или иначе в моя случай ми отказаха лечение, но бях впечатлена от обслужване, чистота и спазване на ковид мерки.

10. Песен

Всъщност не знам дали песента е от този месец, но напоследък я слушам често, както и в момента. Всеки път буквално настръхвам още от първите секунди. Затова я споделям тук и твърдо заявявам, че Евгени Димитров е велик!

KU-KU BAND – I WANT YOU

Не забравяй да ми споделиш в социалните мрежи какво те развълнува този месец.

Прочети още

Коментирай

MamaLesson