Начало Мама “Посетих” биорезонанс и биофийдбек терапевт. Какво се случи?

“Посетих” биорезонанс и биофийдбек терапевт. Какво се случи?

by mamalesson
0 коментара

Преди известно време се запознах с една дама – Филипина Цонева. Поводът ни за запознанство далеч не беше свързан с работата й, но в хода на разговора тя ми разказа с какво се занимава. Освен нутриционист, Филипина е и биофийдбек терапевт. Разказа ми малко за биорезонанса и как точно се случва диагностиката и в момента, когато каза, че всичко това се прави онлайн аз просто спрях да я слушам какво говори. Мислех само за това… “Ама как така онлайн?” “Как някаква машина, позиционирана далеч от мен ще ме усети, че ще ми дава и насоки какво ми има?”. Ей такива мисли ми минаваха през ума, но честно казано и за момент не си помислих “Тази жена е поредната шарлатанка”. И ако до този момент сте се чудили защо в заглавието “посетих” е в кавички, то това е причината – срещата се осъществи онлайн. Реших да тествам това нещо и така сама да се убедя и да разбера как, какво и защо. Доверих се и изобщо не съжалявам. Днес ще ви разкажа за диагностиката и какво научих за себе си, както и какви мерки взех.

Какво е биорезонансната терапия/биофийдбек и какви ползи ни носи тя?

Биорезонансната терапия е терапевтичен подход, при който се използват нискочестотни електромагнитни сигнали за стимулиране на оздравителните процеси в организма. Предимствата са, че това е неинвазивна процедура и не носи никакъв риск или болка. Напротив, след терапия чувстваш едно облекчение и лекота. Биорезонаната терапия помага за намаляване на умората и стреса, повишаване на енергията и подобряване на цялостното благосъстояние. Странно или не, но този вид терапия може да повиши имунитета. Методът може да подобри както социални и емоционални проблеми, така и физически.

Аз лично бих обобщила моята среща с апарата така – пълна диагностика на здравословното и емоционалното състояние, получаване на насоки какво и как може да се подобри, както и споделяне съвети какви изследвания е добре да си направя.

Какво научих за себе си и защо повярвах на тази машина?

За да бъде максимално затруднена, реших предварително да не споделям нищо на Филипина. Нито за тялото и болките ми, нито за емоциите, които бушуват в мен. Виртуалната ни среща започна с няколко уточняващи въпроси от нейна страна – име, дата на раждане и място, приемала ли съм лекарства напоследък и т.н.

Първото нещо, което тя ме попита, когато пусна машинката в действие беше “Имаш ли някакъв физически проблем с гърба.. да ти е схванат или…?” УАУ! Аз имам дискова херния на гърба, която наистина редовно ме тормози, как позна? Следващото й запитване беше дали спя добре. Напомни ми, че имам нужда от продължителен и качествен сън! Да, наистина това е едно от нещата, което много ми липсва и машинката разгада това. Филипина ми каза, че не пия много вода, но явно количеството е достатъчно за организма. Освен хидратация, замери и pH, кислород в организма, еластин, колаген, мелатонин, калции и т.н.. Наблегна на това какви вещества липсват в организма ми. Общо взето при мен липсва цялата менделеева таблица плюс всичко друго като вещества, което може да се сетите, че може да се съдържа в организма. В следствие на това съм със спаднал имунитет и най-вероятно това е причината за честите ми разболявания напоследък.

От диагностиката се установи още – проблеми с концентрацията (тук съм първенец, пълен хаос), проблеми с кожата (да, имам такива), “позна” ми и кои зъби са ми за ремонт (потвърдено е от стоматолог). “Позна” и за проблем с обърнат косъм, който имах до скоро. По едно време “виртуалният доктор” ми подсказа, че съм жадна. Истината е, че наистина бях много жадна. Изобщо шашна ме тази машина, но и жената, която седи зад нея. Защото апарата е нищо, ако няма добър специалист, който да разгадава показателите.

Относно емоциите ми – толкова разнообразни. Безгрижие, непукизъм, ентусиазъм, объркване, безрасъдност, депресия. От ентусиазъм до депресия и обратно. Двете крайности. Или както каза Филипина от УАУ отиваме на БАУ. Стреса лично аз си го определих 2 (по скала от 0 до 10), но машината каза друго – стресът е по-голям, но аз съм свикнала с него и не го отразявам.

“Наместени” ли са ми чакрите и какво още научих за моята особа?

Чакрите и енергията са ми добре общо взето. Но! Имам конфликт на личността или иначе казано – сама се съботирам. Напълно съм съгласна, че водя борба със себе си ежедневно, но работя в посока това да се промени. Имам хъс, здраво стъпила на земята, но имам и блокажи. И ако до скоро блокажите са идвали от мъжка енергия, то тези в момента идват от женска. Креативността и женствеността са ми силна страна. Обичам се и умея да давам любов, такава безрезервна. Така нареченото 6-то чувство малко ми убягва в момента. Винаги съм си мислела, че имам силна интуиция, но въпросната мъжка енергия я е блокирала. Енергийната ми възраст е 24, първоначално не се съгласих, защото се чувствам на 23, но после се сетих, че скоро имах рожден ден. Противно на това, организмът ми казва друго и там възрастта е малко над реалните ми години.

Какво още се случи и какво предстои?

Филипина ми “намести” чакрите в буквалния смисъл чрез силата на уреда. След срещата имах 14% енергийно подобрение. И това е без да съм правила терапия. А тя предлага и такава.

Общо взето се оказа, че съм недоспала и недохранена. Това си го знаех, но ми светна силно червената лампа! Казах си “Момиче вслушай се! Ако не в машината, то поне в организма си се вслушай!”. Истината е, че много давам “на заето” и причините са точно тези – липса на сън, липса на хранене, нездравословно и нередовно хранене. След диагностиката реших, че ще направя всичко по силите ми, за да потръгна в правилната посока. Започнах да наваксвам със съня, лягам си рано. Започнах и да се храня по-редовно и с по-разнообразни храни. Приемам витамини и основните елементи, които ми липсват.

“Аз обичам моите съседи и всички божествени същества.”

Това е фразата, която апаратът съобщи, че трябва да си повтарям като мантра. Не е задължително да е свързана със съседите ми, по-скоро хората от обкръжението ми. Тя ме насочи, че най-вероятно е свързано с дразнителите около мен. Та така, повтарям си, че ги обичам и ги приемам такива каквито са.

Ако искате и вие да се “докоснете” до вашия организъм отвътре и да получите пълен анализ на състоянието му, свържете се с Филипина Цонева. Все още тя е единственият специалист в България с такав апарат. Силно препоръчвам този вид диагностика и терапия. Лично аз след няколко месеца ще си направя повторна диагностика, за да видя как се справям с промените.

Филипина Цонева – холистичен нутриционист, биорезонанс и биофийдбек терапевт – може да откриете на philholistic.com, както и в социалните мрежи – Фейсбук и Инстаграм.

Емоционалното здраве е и физическо здраве.

Прочети още

Коментирай

MamaLesson