Начало Топ 10 Топ 10 – Август 2021

Топ 10 – Август 2021

by mamalesson
0 коментара

Радостна мама ме вдъхнови да ви споделя моите топ 10 за месец август. Това са 10-те неща, които запълваха ежедневието ми през този месец.

1. Дейност

Топ дейност на месеца определено е гушкане. Ивайла е по цял ден на ръце и това е една от причините да не съм особено активна напоследък. Истината е, че ми е доста приятно това занимание.

2. Откритие

Преносимото гърне Pottiagogo – до скоро изобщо не знаех, че съществува такова нещо. Откакто го открих, не излизаме без него и го смятам за една от най-полезните вещи.

3. Обучение/Курс

За мен е важно постоянно да научавам нови неща, а Training Academy ми дава тази възможност. В момента слушам курс на тема “Защо ефективното управление на времето е важно?”. Определено имам проблем с недостига на време и неправилно планиране и се стремя всячески да поправя това.

4. Козметичен продукт

Дермакс е основния продукт, който ползваме вкъщи както за козметични цели, така и за медицински. Списъкът с приложенията, които съм му открила, е много дълъг и продължава да расте. Последно го пробвах за крусти и се справи чудесно.

5. Простотия

Предварително се извинявам за наименованието на тази категория, но не виждам как по друг начин да нарека случващото се. Деца лягат по шосето с цел игра!? Надявам се да се вземат мерки, преди да е станало късно. Темата много ме разпалва и ще спра до тук без да търся отговорност, виновни и т.н.

6. Компания

Една приятелка ми разказа за компанията, в която работи – Cyber360 Academy. Занимава се с обучения по киберсигурност, а с оглед на номер 5 аз смятам, че това е много важно. Трябва да умеем да ползваме интернет безопасно, както и да контролираме достъпа на децата във виртуалното пространство. Очевидно се изпълняват опасни предизвикателства, които често водят до фатален край.

Във фейсбук страницата на Cyber360 Academy има полезни съвети как да се пазим, докато сърфираме из интернет. Последвай ги, защото подочух, че подготвят нещо много интересно.

7. Инстаграм профил

Фаворит в тази категория е профила на Радостна мама – следя всеки нейн пост, стори и освен положителни емоции, там намирам и вдъхновение. Тя е една вечно усмихната дама, пълна с енергия и ентусиазъм. Благодаря й, че вдъхва кураж на толкова мамчета.

Виж нейните топ 10 за месец август в този пост:

8. Блог

Обичам да чета блога Pomisli.bg – засяга сериозни обществени и политически теми. Там се разказва и за добрия пример – нещо, за което трябва да се говори повече.

9. Youtube канал

Любомир Жечев – това е и единствения канал, който следвам активно към момента. Често се заплесвам да гледам нещо или да слушам подкаста на Любомир Жечев. Там откривам както забавни, така и доста сериозни видеа. Кефи ме, че този човек е до болка откровен и не се спира пред нищо в стремежа си да открие истината.

10. Най-най топ

Ивайла каза “мамо”. ❤️ Знам, че е само на 3 месеца и е неосъзнато, но въпреки това ме накара да се почувствам горда майка.

Прочети още

Коментирай

MamaLesson